Espardenya de pagès amb escalivada i brandada de bacallà
Categoria:
Llegums i verdures
Tipus de plat: Aperitiu
Recepta per forn
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Una llesca de pa de pagès de mig quilo, torrada en el forn
- Un tomàquet vermell
- Un all pelat
- Oli
- Sal
- Un pebrot vermell
- Una albergínia mitjana
- Brandada de bacallà, per una persona( la podeu trobar a les meves receptes)
1 racions
Utensilis
Una safata fonda, pel forn
Una mànega pastissera amb un broc rissat
Un plat de porcellana blanc, de mida gran
Elaboració
Primerament, farem la brandada con explico a la meva recepta, i la reservarem.
A part, fem l'escalivada com explico a les meves receptes, i la reservem.
Agafem la llesca de pa, i la torrem en el forn a 180º, fins que és ben rossa.
Tot seguit, freguem un all, i un tomàquet vermell, repartim l'escalivada pel damunt, afegim un polsim de sal i pebre negre en pols, i un bon rajolí d'oli d'oliva.
Seguidament, posem la torrada en el plat, i amb l'ajud de la mànega pastissera cargada amb la brandada, fem unes tires a lo llarg de la llesca, i ja ho podrem servir a taula.
1h
Notes
Farem tantes espardenyes, com persones seguin a taula.
Etiquetes: La cuina de l'espardenya Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2888 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.